Business Reading

Halve Online VIPdag

Met mijn 3C- Methode doorbreek je nu je plafond.
Je krijgt inzichten en richting. Healen we de dingen die jou nu belemmeren om fijn & succesvol te ondernemen. En heb je aan het eind een praktisch, totaal op jou afgestemd plan liggen. 

Herken je dat?

We zitten in 2020
Je kijkt terug op de afgelopen periode. Misschien zelfs het afgelopen jaar.
Op je bedrijf en ziet wat je allemaal hebt gedaan
Of wat juist is blijven liggen
Je hebt allerlei ideeën die je nog wilt gaan uitvoeren

Maar je voelt dat iets je belemmert en je weet niet wat.

Of je bedrijf loopt juist lekker maar je weet dat er nog meer groei in zit. 
Je kan alleen niet precies de vinger leggen op waar dat dan zit.

Een Halve Online VIPdag helpt jou hierbij

Dit is een hele nieuwe dienst.
Tot nu toe was het alleen mogelijk om een live VIPdag te boeken. 

Ik kreeg zo vaak aanvragen of er niet iets korters mogelijk was dan een hele dag
En of dat ook online zou kunnen

Nu is dat mogelijk!

Met het ontwikkelen van mijn 3C-Systeem kan ik jou in 3 uur bieden wat ik je wil bieden. En dat ook nog in je eigen vertrouwde omgeving.
Dus weg met de reistijden

Mijn 3C-Systeem staat voor:
Connect
Clear
Create

Dus ik begin met intunen op jou en jouw bedrijf en haal zo informatie onder de oppervlakte naar boven. Zodat je inzicht, duidelijkheid en helderheid krijgt.

Daarna heal ik de stukjes die jou nu in de weg zitten om met succes, plezier en authenciteit te ondernemen.

En als laatste creëren we een perfect op jou & jouw bedrijf afgestemd actie- en doelenplan.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als:

Neem contact op met Lonneke.jpg
 • Je duidelijkheid krijgt over wat er nu precies speelt 

 • Je exact weet waar je de komende maanden de focus op moet gaan leggen

 • Je precies een beeld krijgt van waar je jezelf NU tegenhoudt

 • Die stukken geheald en dus opgelost worden

 • Al deze dingen afgestemd zijn op alleen jou en je bedrijf

Dus wat krijg je precies?

 • Een online Business Reading van een uur

 • Gevolgd door een Online (Business) Healing, Clearing en/of Krachtige Energy-Oefeningen
  (een uur)

 • Een totaal op jou afgestemd doelenplan met specifieke acties en een plan voor de inrichting van je bedrijf (een uur)

 • Opnames van deze 3 uur

 • EXTRA: Een Readingcall via Zoom 2 weken na de Halve Online Vipdag

Lonneke vodegel buiten

Zo hebben zij de Halve Online Vipdag ervaren:

deborah

Deborah de Poorter

Groeicoach

We hebben een halve VIP dag gedaan samen. Ik kwam voor mijn rijangst maar er werd zoveel meer aangeraakt dan dat. Ik kreeg hele mooie tips en inzichten over mijn bedrijf en aanbod. Daarnaast gingen we dieper in op de angst in mijn leven die op alle niveaus invloed heeft gehad. Het heeft me zoveel rust gegeven.

Lonneke is een heerlijk mens, eerlijk, warm en geeft je zoveel meer dan je van te voren had kunnen bedenken. Onze samenwerking heeft mij verlost van mijn rijangst en heeft de rem weggehaald in het durven staan voor mijn bedrijf. Ik ervaar nog meer plezier in het ondernemen en zelfs in het autorijden. Waar ik altijd twijfelde of het me wel zou lukken is er geen greintje twijfel meer over.

Dit gevoel had ik nooit voor mogelijk gehouden en daar ben ik Lonneke heel dankbaar voor.

jolien-kernzaken-klein

Jolien Slavenburg

Intuitief Leiderschap Docent & Executive Coach

Lonnekes reading kwaliteiten helpen je “the bigger picure” te vatten met je bedrijf en deze vervolgens te vertalen tot detailniveau. Zo helpt ze je de koers van je bedrijf helder te houden op een manier die winstgevend is, je tijd oplevert, en helemaal bij jou past.

Ze ziet heel helder welke producten of diensten en welke activiteiten daar wel en niet aan bijdragen. Tegelijkertijd ziet ze welke klanten bij je passen, wat er nodig is om specifieke prospects klant te laten worden, wat er in de vormgeving belangrijk is om daar met je brochures en website op aan te sluiten en welke vorm van marketing bij jou en je bedrijf past en effectief is.

Ik heb hier zoveel baat bij dat ik haar gevraagd heb mij nog een jaar te begeleiden.

eveline

Eveline van de Waterlaat

Diëtist / Dieetpsycholoog / Auteur

Lonneke is eerlijk en recht voor haar raap. Ze weet precies je knelpunten vast te stellen en je praktische tips en adviezen te geven waar je direct mee aan de slag kunt. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Hillegonda-Schaaphok

Hillegonda Schaaphok

Teamcoach / Team(f)luisteraar

Met dank aan Lonneke is mijn zichtbaarheid is enorm vergroot, mijn acties op het gebied van marketing zijn veel bewuster en gerichter, omdat ik veel beter mijn doelgroep snap en weet hoe ik hen kan aanspreken.

Dit leidt tot makkelijker klanten en inkomsten werven. Lonneke gaf me helderheid en inzicht in hoe ik volledig mijzelf kan zijn; hoofd, hart en buik. Ik weet HOE ik vanuit mij eigen energie, intuïtie en kennis kan blijven groeien met mijn bedrijf, blijvend

Investering in jezelf en je business

Wil jij die sprong maken? In jouw ontwikkeling én in jouw bedrijf? 
Doorbreek dan nu de stilstand met deze Halve Online Vipdag.

De investering voor deze Halve Online VIPdag  is € 697,- excl. Btw

BONUS

Boek je NU deze Halve Online VIPdag dan krijg je een extra 2e Readingcall (45 - 60 min) t.w.v. €197,- er gratis bij. Ook krijg je hiervan de opname.

hero bg blog
Scroll naar top