Business reading

VIP-dag

Tijdens een VIPdag tune ik in op jou, je bedrijf, jouw marketing, je producten en je doelgroep. Ik geef je concrete inzichten waardoor de verborgen zaken helder worden. We ruimen belemmeringen op. Ik geef je praktische handvatten en oefeningen.  Zo creëer jij het bedrijf dat precies bij je past. Hierdoor trek je als vanzelf de goede klanten aan. En behaal je de resultaten die jij belangrijk vindt. Volledige harmonie tussen jou én jouw bedrijf.

Herken je dit?

  • Je bedrijf loopt niet zoals jij wilt én je wilt niet nog meer gaan investeren in marketing- en saleskennis.

  • Je ervaart een knelpunt in je bedrijf of in je team én je kan niet de vinger leggen op de concrete oorzaak

  • Je wilt groeien met je bedrijf maar je weet niet voldoende waar kwaliteiten en doorgroei-mogelijkheden liggen óf hoe je die kan bereiken.

  • Je weet niet hoe je je intuïtie concreet als instrument in je werk kan inzetten maar je wilt dat wel.

  • Je merkt dat je vaak dingen weet en voelt die je niet met je gewone zintuigen hebt opgepikt én je wilt daar meer mee kunnen doen

  • Er gaat veel tijd en energie in gesprekken met potentiële klanten zitten én je past al alle methodieken toe.

  • Je krijgt niet de klanten die echt bij je passen én je hebt daar al van alles aan gedaan.

  • Door een overload aan (gratis) aanbod op het gebied van marketing en sales weet je niet meer wat echt bij jou past.

Dit hoeft niet zo! Het kan echt anders

Tijdens onze VIP-dag krijg je:

Inzicht & helderheid

Waardoor loopt het niet goed? Welke concrete oorzaak is er? Waar is dat ontstaan? Welke zaken werken elkaar tegen?

Concreet stappenplan

Concrete acties in een stappenplan uiteen gezet. Die stellen we samen op. Waar ligt de focus en welke stappen kun je nu gaan zetten?

Praktische oefeningen en leren readen

Krijg praktische, korte oefeningen. Handvatten. Leer hoe jij je (potentiële) klanten kan lezen. Zodat je sneller tot de kern kan komen en betere resultaten haalt.

Oplossen van belemmeringen

Waar is de energie nu niet goed? De aspecten die nu zorgen voor opstoppingen in je bedrijf ruimen we op. Door healing en oefeningen wordt de groei- energie weer aangezet.

Klantcase

dr. Karianne Kalshoven - Leiderschapscoach

Volgde 2 keer een VIPdag en de opleiding readen. Start binnenkort een vervolgtraject.

“De resultaten bij mijn klanten zijn giga”

De methode van Lonneke past heel goed bij mij en raakt mijn essentie, het voelt als thuiskomen. Bij mij voert het hoofd snel de boventoon, terwijl ik veel effectiever ben als ik mijn intuïtie volg. Ik durf er nu veel beter op te vertrouwen als iets “niet goed voelt” – met mijn hoofd vind ik dat soms nog steeds belachelijk.

Lonneke leert je om al je zintuigen in te zetten, dus niet alleen je gevoel maar ook beeld en geluid. Ze leert je om in contact te staan met je onderbewuste en die intuïtieve ervaringen onder woorden te brengen. Ook leert ze je om negatieve energie om te buigen in positieve energie, bijvoorbeeld als je geen zin hebt of zenuwachtig bent. Waar ik ook erg veel aan heb gehad is om het universum om hulp te vragen op spannende momenten, bijvoorbeeld toen ik een meeting had met een Quote500 topman. Dat klinkt misschien spiritueel, maar het werkt voor mij.

Voor de tweede VIP dag zat ik met een concrete vraag: hoe kan ik zorgen dat mijn bedrijf nog beter bij mij past? Ik realiseerde me dat een heel persoonlijke aanpak mij het meest ligt. Daarom besloot ik een VIP dag aan te bieden. Binnen tien dagen had ik er drie verkocht. Ik had dus in één klap een product én resultaat. En de resultaten bij mijn klanten zijn giga. Mijn aanpak, die ik samen met Lonneke van focus voorzag, werkt ontzettend goed.

De kracht van Lonneke is dat ze niet zweeft, maar heel goed onderbouwd je leert om naar de signalen van je omgeving te luisteren. Wat betekent iets voor jou op dit moment? Ze heeft intuïtieve signalen direct door, ze heeft er bij mij nooit naast gezeten. Ook laat ze ruimte voor mijn visie of mijn manier van uitdrukken, ze is niet rigide. Ze gaat zorgzaam met je om. Ik ga nu ook een vervolgtraject bij Lonneke volgen, omdat ik weet dat ik nog verder kan groeien.

karianne

Wil je weer vooruit?

Aarzel niet langer. Kom in actie. Boek je VIPdag en creëer jouw ideale bedrijf.

Lof over mijn werk

Wat klanten zeggen

Rob-1
Rob van den Borne
Businesscoach
"Ik kwam bij Lonneke voor een VIPdag omdat ik het gevoel had dat mijn bedrijf niet op gang aan het komen was. Ik deed veel verschillende dingen en mijn aandacht werd dus verspreid over verschillende bedrijven & rollen. Tevens wist ik niet meer vanuit mijn hart wat nu precies de goede richting was. Mijn mind was alles steeds aan het overdenken.
De dag was heel prettig. Lonneke is nuchter en komt snel to the point. Ze weet precies wat er op de achtergrond speelt. En benoemt dat concreet. Niks zweverig. Dat gaf mij waardevolle inzichten. Bijvoorbeeld: wat niet meer bij mij past en waar ik mee wil stoppen.  Ook heeft de Vipdag mij het besef gegeven dat ik echt voor mezelf mag kiezen. Dat mensen mij kopen en dat ik dus mag focussen op 1 ding. Mijn bedrijf. Ik heb dat gelijk omgezet in daden om veel zichtbaarder te worden. Zo plaats ik nu elke dag een video met een ondernemerstip op Facebook.
De dag met Lonneke heeft mij de durf gegeven om er totaal voor te gaan. Een diep vertrouwen. En het mooie is dat de VIPdag gelijk resulteerde in meer verkopen."
welmoet1
Welmoet Babeliowsky
Ondernemer
Iedere coach zou deze vaardigheid eigenlijk moet bezitten
Omdat ik als businesscoach ontzettend nieuwsgierig was naar wat Lonneke mij kon leren, heb ik me aangemeld voor een Vip-dag bij haar.Tijdens deze dag heeft ze mij de beginselen bijgebracht om beter achter de blokkades van mijn klanten te komen en in te schatten wat hen tegenhoudt in hun bedrijf. Het doel daarvan is dat ik hen op de juiste manier kan helpen om stappen te zetten die naar succes gaan leiden.
Van Lonneke leerde ik vier verschillende manieren waarop dat kan. Waarbij je o.a. intuïtieve informatie bij jezelf naar boven haalt. Ik was verbaasd over mezelf. Wat ik allemaal bleek te weten en hoe bruikbaar dat kan zijn in het werken met klanten.
Voor mij was het werken met Lonneke dus zeer geslaagd. Ik denk dat het om een vaardigheid gaat die voor iedere coach van groot belang is. Sterker nog. Ik ben ervan overtuigd, als je tenminste het beste wilt bereiken met je klant. Het is iets wat ik dus iedere coach aanraad om te doen.
Erwin-1
Erwin Heine
Plastisch chirurg
Ik zocht naar tools om mijn team naar een hoger niveau te kunnen tillen
Mijn ervaring met de VIP dag met Lonneke was bijzonder. Ik zocht naar tools om mijn team naar een hoger niveau te kunnen tillen. Mensen te kunnen aanspreken op hun kwaliteiten en de productiviteit van ons team te optimaliseren. Een van haar wijze lessen was om niet mijn energie te stoppen in de effort mensen proberen te veranderen, maar juist het proces als zodanig in te richten. Het team zou vanuit hun eigen intrinsieke energie aanhaken en zichzelf meer committeren aan het gemeenschappelijke doel. En het werkt daadwerkelijk.
Daarnaast heeft Lonneke het vermogen om zich te verplaatsen in elk individu van het team en zo kreeg ik van elk afzonderlijk teamlid een leidraad om diegene op een effectieve manier te stimuleren. Iedereen heeft per slot van rekening unieke kwaliteiten die om verschillende benadering vraagt. Zij heeft mij dit gegeven.
Lonneke je hebt een bijzondere gave. Je hebt mij enorm kunnen helpen met het stimuleren van mijn team, maar ook mijzelf de energie en tools gegeven om met vernieuwde energie weer op mijn werk te storten.
rogier
Robert Gielen
Ondernemer
Ik zou de dag zeker aanraden aan collega ondernemers, coaches
Ik was al een tijd aan het worstelen met mijn bedrijf. Wist niet hoe mijn drijfveren in een vorm te gieten die bij mij past en die commercieel ook succesvol is. De reading was fantastisch. Lonneke is heel goed. Ze sloeg de ene spijker na de andere op zijn kop. Dat is misschien wel het bijzondere aan Lonneke haar readings (en ik heb van veel mensen readings ontvangen), dat zij in staat is om heel praktische stappen en acties mee te geven. Zij verzint ze niet maar ze komen echt uit de hogere wijsheidenergie.
De VIPdag heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Lonneke is echt een topper in haar vakgebied.
Ik zou de dag zeker aanraden aan collega ondernemers & coaches. Ik zou zeggen dat ik zeker weer dat Lonneke jou en jouw bedrijf grote stappen vooruit gaat helpen.
Sharon-Hoppener-BeauBizz
Sharon Hoppener
Businesscoach
“Het mooie van Lonneke is dat ze businesswise is en tegelijkertijd ziet dat er meer tussen hemel en aarde bestaat. Ze geeft je de volle aandacht en is erg persoonlijk. Van de VIP Bedrijfsreadingdag verwachtte ik van tevoren dat het over het zakelijke aspect zou gaan. Maar door er een twist aan te geven, bracht Lonneke ook de persoonlijke aspecten onder de aandacht. Het zakelijke en het persoonlijke zijn immers sterk verweven. Door Lonnekes interventie ben ik qua energie veel beter in balans en ik kan daardoor versnellen in mijn bedrijf. Mijn bedrijf loopt ontzettend goed.”

Ervaar de kracht van praktische energie

Boek jouw VIPdag en trek jezelf en je bedrijf weer vlot. Zodat je moeiteloos, met  meer plezier groeit.
En een bedrijf creëert dat in harmonie is met jouw essentie.

Scroll naar top