Business reading

Traject

Hi, ik ben Lonneke Vodegel.

Leer readen in dit unieke, persoonlijke, op-maat-gemaakt  traject speciaal voor trainers, coaches & adviseurs die minimaal 60.000,- omzet genereren. 

Wil je dit graag?

 • Sneller & makkelijker tot de kern komen bij je klant.
  Zodat je coaching effectiever & krachtiger is.

 • In kunnen tunen op jouw bedrijf zodat je gelijk weet hoe je je marketing precies moet vormgeven?

 • Dat je niet hoeft te verkopen en de klanten als vanzelf naar je toe komen. Zelfs na het verhogen van je prijzen. 

Dan ben je hier nu op de juiste plek. Op het juiste moment!

Herken je dit?

 • Je wilt bij je coaching trajecten sneller tot de kern kunnen komen maar je weet nog niet hoe je dat concreet moet doen.

 • Je wilt jouw intuïtie en empathie duidelijker in je werk naar voren laten komen maar wel op een no-nonsense concrete manier.

 • ​Je merkt dat je dingen weet en voelt die je niet met je gewone zintuigen hebt opgepikt en je weet niet wat je ermee kan/moet doen.

 • Je merkt een achterliggende belemmering bij je klant en het kost nu veel tijd die boven water te krijgen.

 • Je wilt je klanten meegeven hoe ze kunnen vertrouwen op hun gevoel maar je hebt niet de concrete handvatten daarvoor.

 • ​Je ervaart soms dat de problematiek van je klant te complex is en dat je coaching trajecten daardoor langer duren.

 • ​Je hebt een hekel aan verkopen en je geeft dus veel te veel gratis weg in je verkoopgesprekken.

 • ​Je ziet dat je boodschap niet goed aankomt bij je klanten in je training of coachsessie.

 • ​Door alle zakelijke aspecten ben je niet meer verbonden met je bedrijf. 

Maar wil je dit?

 • Je coachtrajecten zijn korter en krachtiger.

 • Je klanten hebben handvatten om zelf concreet met hun intuïtie en gevoeligheid aan de slag te gaan.

 • Je hebt geen last meer van leeglopen qua energie op klantcontacten, trainingen of coachtrajecten.

 • Je kan makkelijk inspelen op de behoefte van een potentiële klant omdat je concreet weet en voelt wat er speelt en op basis waarvan iemand een beslissing neemt.

 • ​Je hebt het vermogen om voor je klant het groter geheel te kunnen zien, de route in het donker, om helderheid en inzicht te kunnen geven als de weg vooruit wat mistig is.

 • ​Je trekt –als vanzelf- makkelijk klanten aan doordat de energie van jouw bedrijf klopt.

 • ​Doordat je kan readen zijn al je aanwezige kwaliteiten en tools versterkt. Hierdoor is je tool-box compleet en verdiept.

 • Je kan je eigen bedrijf readen dus je weet precies wanneer je welke marketing moet inzetten.

 • Je kan snel contact maken met de energie van een groep. Hierdoor doe je moeiteloos je presentaties en je trainingen.

 • Je kan met Ziel & Zakelijkheid je bedrijf runnen.

bg 2

Readen is een techniek. Iedereen kan het. Dus jij ook!

Dat gaat in 4 stappen:

Stap 1: Signaleren

Krijg kennis van hoe energie overgedragen wordt en wat dat betekent voor jou. Leer wat de basis is voor het readen, namelijk jouw intuïtie en je onderbewuste. En weet wat je antennes zijn om het “verborgene” op te pikken. Belangrijk is om te weten dat je het fundament om te readen bij iedereen van nature aanwezig is. Alleen moet je dan wel weten hoe je het kan signaleren.

Stap 2: Herkennen

Herken hoe die energie met extra informatie bij jou binnenkomt. Wanneer en hoe voel, hoor & zie je de signalen? En wanneer is het dus een signaal en wanneer is het iets anders? Leren herkennen is ook leren onderscheiden.

Stap 3: Vertalen

Leer de vertaling te maken van die signalen naar concrete informatie. Als je bijvoorbeeld een zenuwachtig gevoel in je lichaam ervaart; wat betekent dat concreet? Dat de persoon tegenover je ergens tegenop ziet (en wat is dat dan)? Of dat die persoon juist heel erg ergens naar uitkijkt? En zo ja; wat dan? Of dat die persoon enthousiast is over iets en wat is dat?

Stap 4: Vertrouwen

Door het praktisch toe te passen en te oefenen onder deskundige begeleiding kweek je vertrouwen. En dat vertrouwen is nodig om het ook echt concreet in je gaan zetten in je bedrijf. De enige manier om vertrouwen teweeg te brengen is door “meters te maken” . Alleen dan wordt het een onderdeel van jezelf en kan je erop bouwen in je bedrijf.

Dit is te leren tijdens dit concrete, hands-on traject.
Helemaal gericht op zakelijk readen.

Past dit traject bij jou?

JA! Als je je hierin herkent:

Je bent een trainer, coach of adviseur die gelooft in continue zelfontwikkeling om zo jezelf en jouw expertise te verbeteren. Je bent gedreven door zingeving om je klanten altijd vanuit je allerbeste te helpen en van dienst zijn. Tevens is je innerlijke motivatie om een verschil te maken in de wereld en er (goed) van te kunnen leven. Je weet dat je een intuïtie hebt en die wil je concreet en op commando kunnen inzetten. Je hebt een no-nonsense, praktische instelling en je weet dat een nieuwe vaardigheid alleen te leren is door het live te trainen.

NEE! Als jij je hierin herkent:

Je bent niet bereid om je tijd, geld & liefde te investeren in jezelf of je bedrijf. Je houdt niet van een praktische aanpak of het leren van methoden. Je wilt niet jezelf persoonlijk ontwikkelen en je bent heel tevreden met hoe je bedrijf nu loopt. Je vindt het vervelend als mede-deelnemers iets van jouw persoonlijk te weten komen.

Lof over mijn werk

Wat klanten zeggen

jolien-kernzaken-klein
Jolien Slavenburg

Intuïtief Leiderschapscoach

‘Ik kom veel sneller tot de kern bij mijn klanten’

In mijn praktijk richt ik me op intuïtief leiderschap, op hoe leiders beter vanuit hun kern kunnen reageren in plaats van vanuit een patroon. De reading opleiding bij Lonneke vind ik erg leuk. Als coach ben ik getraind om veel vragen te stellen. Reading helpt me om eerder mijn eigen ingevingen te delen en te checken, waardoor ik bij mijn klanten veel sneller tot de kern van de zaak kom. Ik merk in mijn praktijk dat ik dan meestal wel goed zit – klanten zeggen dat ik precies omschrijf waar hun uitdaging zit – wat mij weer meer vertrouwen geeft in mijn intuïtie.

De kracht van Lonneke is dat ze het ongrijpbare heel praktisch maakt en vertaalt naar ondernemerschap. En dat op een speelse manier, waarbij ze vooral oproept om je eigen stijl te zoeken. Ze geeft veel ruimte en vertrouwen. Als praktisch voorbeeld: Lonneke geeft je als tip om tien minuten voor een klantgesprek in te tunen op die persoon en met een van haar tools na te gaan wat die klant nodig heeft en hoe die bij jou de volgende stap kan maken. Dat lukt me niet altijd, maar als ik het doe, merk ik dat het gesprek nog beter verloopt.

karianne
dr. Karianne Kalshoven

Leiderschapscoach

‘De resultaten bij mijn klanten zijn giga’

De methode van Lonneke past heel goed bij mij en raakt mijn essentie, het voelt als thuiskomen. Bij mij voert het hoofd snel de boventoon, terwijl ik veel effectiever ben als ik mijn intuïtie volg. Ik durf er nu veel beter op te vertrouwen als iets “niet goed voelt” – met mijn hoofd vind ik dat  soms nog steeds belachelijk.

ingrid
Ingrid Schröder

Coaching & Trainingacteur

Ik neem mijn (voor)gevoel met (potentiële) klanten nu serieus’

Het fijne aan Lonneke is dat ze je leert te vertrouwen op je intuïtie. Ze leert je beelden, woorden, gevoel en soms geuren te vertalen, zodat ze voor jou betekenis krijgen. In mijn coaching werk ik veel met theater om te spiegelen. Ik merk dat ik door te readen nog sneller to-the-point kan komen. Dat versnelt het coaching-proces en geeft veel inzicht. 

Wat en hoe?

Module 1

Live-dag Back To Basics

We vliegen uit de startblokken deze dag met de basis van het readen, de uitleg van de technieken en vooral veel oefenen en ervaren. Een praktische, energieke dag!

Module 2

Tweedaagse Dig Deeper

Tijdens deze tweedaagse gaan we de verkregen signalen leren vertalen naar concrete informatie. En daarna ga je die informatie weer leren uitdiepen. Concretiseren. Veel verschillende oefeningen zullen de revue passeren. Verbaas jezelf (in positieve zin!) tijdens deze tweedaagse.

Module 3

Tweedaagse Colour You Rich

Leer heel veel informatie te halen uit symbolen en kleuren. Het uitpakken en symbolisch vertalen van je informatie. Verrassend hoeveel diepere betekenissen uit deze manier van readen te halen zijn. Je zult verwonderd zijn!

Module 4

Tweedaagse The Way You Are

Vind jouw weg als reader. Wat wil jij nog verfijnen? Waar wil je juist een extra slag maken? Deze tweedaagse is helemaal gericht op jou. Maatwerk is het sleutelwoord tijdens deze dagen.

Module 5

Tweedaagse Just Do It

De tweedaagse van de meters maken. Praktisch aan de slag; veel oefenen; in allerlei verschillende situaties op verscheidene manieren. Het weekend van gewoon DOEN.

De livedagen vinden plaats op een prachtige locatie in het bos in Berg en Dal (Nijmegen).
Voor een uitgebreide lunch wordt gezorgd. Tevens is er de mogelijkheid om met 10% korting te overnachten.

locatie
Wilma
Wilma Brouwer
Loopbaancoach

‘Mijn antwoord op haar vragen bracht van alles in beweging

In de crisis ben ik noodgedwongen met mijn eigen bedrijf gestart. Ik nam dus alles aan wat er voorbijkwam, maar op een gegeven moment voelde ik me een “overwerkte octopus” en dacht: waar ga ik naartoe? Wat Lonneke heel goed kan, is de juiste vragen stellen, vragen die ik mezelf niet stelde. In plaats van te vragen waar ik goed in ben, vroeg ze: waar voel je je het meest thuis? Het antwoord bracht van alles in beweging: ik merkte dat één van mijn belangrijkste opdrachtgevers mij veel energie kostte en dat ik wél veel energie kreeg van een ander type opdrachtgever waarmee ik ook werk.


Samen met Lonneke besloot ik dat een grote omslag verstandig was, maar niet in één keer. Daarom heb ik nu een half jaar een sabbatical. Wat ik van haar leer, is te vertrouwen op mijn vaardigheden en die te versterken. Doordat ze down to earth is, kan ik ook echt iets met hetgeen ze zegt. Het gaat niet op een “zwevende yogakussentjes-manier”. Ze helpt me echt te geloven in overvloed, geloven in de flow en daardoor kan ik in alle rust de omslag maken. Zij weet in drie zinnen de vinger op de zere plek te leggen en mij mijn valkuilen te laten zien. Voor mij is Lonneke heel bijzonder.

elien
Elien de Wit 
Energetisch therapeut

‘Ik ben nu effectiever in mijn coaching’

De kennis die ik heb opgedaan, pas ik in mijn praktijk toe. Zoals visitekaartjes readen. Ook lees ik nu de energie voordat een cliënt komt, zodat ik extra inzicht krijg in wat diegene nodig heeft. Het interessante is: altijd klopt het en komt dat onderwerp ter sprake. Dat is dus erg effectief, want ik heb hierdoor voorinformatie, ik ben beter voorbereid. Dat scheelt mij tijd tijdens het consult.

Wat ik belangrijk vind in het trajectKleine groepen waar je persoonlijke aandacht krijgt van mij. En alle ruimte om vragen te stellen.Er is nooit maar 1 manier. Jij bent uniek. Ervaar & voel wat bij je past en hoe je het wilt gaan gebruiken.Leren, ervaren, uitproberen. Ieder in zijn eigen tempo. Veilige omgeving waarin je fouten mag maken.

Jouw investering

Het traject wordt helemaal samengesteld aan de hand van jouw behoeften. Naast de genoemde trainingsdagen plannen we dus ook 1-op-1-coachcalls, Business Healingen & eventueel VIPdagen gericht op de ontwikkeling van jou en jouw business.

Het is een op maat gemaakt programma. Het kan dus geheel individueel ingericht worden of stukken in groepsverband. Al naar gelang wat jij wilt bereiken & wat ik aangeef dat ervoor nodig is. Om die reden kun je hier ook geen vast bedrag vinden voor de investering.

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen met mij. We bespreken dan jouw verlangens en de mogelijkheden.

Ik geloof dat een totaal op jou afgestemd programma jou het meeste gaat brengen. Juist ook omdat we kunnen starten op ieder moment in het jaar. Daarom werk ik graag op deze manier.

Scroll naar top